Hepsiburada, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde Can Dostlarımızı Unutmadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hepsiburada, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde Can Dostlarımızı Unutmadı
Abone ol
Hepsiburada, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde HAÇİKO’ya mama bağışında bulunarak HepsiGönülden gönüllüleriyle birlikte HAÇİKO’nun İstanbul Çekmeköy’deki barınağını ziyaret etti. Ayrıca Hepsiburada çalışanları 4 Ekim günü ofise kendi evcil hayvanlarını getirerek, hayvan dostu bir ofis ortamı yarattı.

Toplumsal faydayı işinin bir parçası olarak gören e-ticaret markası Hepsiburada, “Hepsi daha yaşanabilir bir dünya için!” diyerek toplumsal fayda çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Hepsiburada, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’ne özel 1998 yılından beri sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek için çalışan bir sivil toplum kuruluşu olan HAÇİKO’ya mama bağışında bulunurken HepsiGönülden gönüllüleriyle birlikte de HAÇİKO’nun İstanbul Çekmeköy’de bulunan barınağını ziyaret etti. 

Barınak ziyareti sırasında Hepsiburada gönüllüleri, barınaktaki canlılarla eğlenceli vakit geçirirken hayvanların bakımı ve sağlığı hakkında da bilgi alarak HAÇİKO yetkilileriyle sohbet etti. 

Hepsiburada ayrıca, ‘Satın Alma Sahiplen’ vurgusu yapmayı da unutmadı. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’ne özel Hepsiburada platformu üzerinde hazırlanan ve barınaktaki canlıların fotoğraf ve isimlerinden oluşan farkındalık sayfası ile müşterilerin barınaktaki sahipsiz canlara yuva olmaları konusunda teşvik edilmesi amaçlandı. 

Hazırlanan farkındalık sayfasına linkten ulaşılabiliyor. 

hepsiburada.com/staticpage/1005432928254085 

Hepsiburada’nın hayvan sevgisi sadece barınak ziyaretiyle sınırlı kalmadı. Hepsiburada çalışanları da 4 Ekim günü ofise kendi evcil hayvanlarını getirerek, hayvan dostu bir ofis ortamı yarattı. Ofiste köpeklerin ve kedilerin eğlenceli anlarına tanık olan Hepsiburada çalışanları, bu sayede hem iş stresinden uzaklaştı hem de hayvanların sevgisini hissetti.

Hepsiburada, sosyal sorumluluk alanında farkındalık yaratmaya ve toplumsal fayda sağlamaya devam ediyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uludağ Bir Kaçak Yapıdan Daha TemizlendiÖnceki Haber

Uludağ Bir Kaçak Yapıdan Daha Temizlendi

EA SPORTS FC Markası, EA SPORTS FC Tactical ile Birlikte Daha da BüyüyorSonraki Haber

EA SPORTS FC Markası, EA SPORTS FC Tacti...

Yorum Yazın